Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
12°C
JUTRI
16°C
4°C
Oceni objavo

AviraTek v Šentvidu pri Stični

Prostovoljno gasilsko društvo Šentvid pri Stični za vse ljubitelje rekreacije, željnih novih dogodivščin in doživetij tudi letos organizira tek z ovirami po okoliških poljskih in gozdnih poteh. Vabljeni na AviraTek 2014, ki bo 4. oktobra 2014 s startom ob 10. uri v Šentvidu pri Stični. 


AviraTek je dolenjski tek s premagovanjem najrazličnejših ovir na območju Šentvida pri Stični in bližnjih vasi, na katerem bo tekmovalec lahko preizkusil svojo vzdržljivost, telesno moč, in doživel pravo akcijo in avanturo. Sodelovati bo mogoče kot posameznik ali kot ekipa treh članov - trojka. Po okoliških poljskih in gozdnih poteh, kjer bo potrebno preteči osem kilometrov dolgo progo, bodo tekmovalce pričakale najrazličnejše ovire. Ovire bodo organizatorji postavili iz naravnega materiala kot so bale slame, lesena piramida, hlodi, itd. 

Kako lahko sodeluješ?

Organizatorji prijave že sprejemajo, prijava pa je možna preko prijavnega obrazca

Prijavijo se lahko polnoletne osebe, oz. tudi mlajši od 18 let z dovoljenjem staršev ali skrbnikov. Startnina znaša:
- 15 EUR za plačilo do 15. septembra
- 20 EUR za plačilo od 16. septembra do 1. oktobra
- 30 EUR od 2 oktobra naprej do dneva prireditve

Člani Prostovoljnega gasilskega društva Šentvid pri Stični pa imajo tudi velikodušno srce, saj bodo tudi letos skupaj z Zavodom za pomoč socialno ogroženim Anina Zvezdica, del startnine namenili nakupu hrane za socialno prizadete in ogrožene družine in tako prireditvi dali tudi velik poudarek dobrodelnosti. 


Več o pripravah na AviraTek 2014 lahko spremljate na uradni spletni strani www.aviratek.si

Oglejte si tudi