Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Z vlakom na Cviček v Trebnje

Največja vinska prireditev, 44. Teden cvička, se po 36-letih vrača nazaj na znameniti Goliev trg v Trebnje. Tu, v objemu reke Temenice, v deželi cvička, v zavetju gričev z vinogradi so pridne roke naših vinogradnikov obrodile svoje sadove, ki jih želimo sedaj deliti z vami.

 

Toplo povabljeni k nam, na 44. Teden cvička v Trebnje, v nedeljo,    8. 5. 2016, ko smo za vas, obiskovalce iz Ljubljane, Grosuplja in Ivančne Gorice kot tudi okoliških krajev, pripravili poseben cvičkov vlak, ki vas bo varno pripeljal v Trebnje na samo prizorišče osrednjega dogajanja..

 

Spoznajte 44. Teden cvička na malce drugačen način. Spoznajte bogato kulturno in naravno dediščino, domačnost in gostoljubje tamkajšnjih domačinov ter se prepustite čarom zeleno-modre pokrajine. Tu življenje poteka drugače.

Program bo voden, za pristno vzdušje in strokovno vodenje ogledov posameznih znamenitosti bodo poskrbeli naši animatorji in vodniki.

 

Več o programu prihoda cvičkovega vlaka  in ostalih zanimivih vsebinah  v sklopu 44. Tedna cvička v Trebnjem pa v priponkah.

 

Naj bo tokratni nedeljski izlet malce drugačen, odpravite se v Trebnje, v osrčje Dolenjske, kjer boste nekaj novega izvedeli, doživeli, okusili in se pri tem še čudovito imeli. Pestrost in atraktivnost doživetij so zagotovljeni!

 

Za dodatne informacije in vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki TIC-a Trebnje, 07 348 11 28 in po elektronski pošti tic@trebnje.si.

 

Prijeten turistični pozdrav iz modro-zelene pokrajine,

 

Oglejte si tudi