Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

JUTRI
1°C
-3°C
TOR.
2°C
-2°C
Deli
278

XXIII. božično – novoletni koncert Godbe Stična

Godba Stična, ki je letos spomladi obeležila 40 let neprekinjenega delovanja, je leto zaključila z izvedbo 23. božično – novoletnega koncerta. Tokrat so se jim na odru Kulturnega doma Stična pridružili člani Moškega pevskega zbora Prijatelji iz Šentvida pri Stični.
Stiški godbeniki in godbenice so pod vodstvom kapelnika Vladimirja Škrleca izvedli koncert v dveh delih, v soboto 9. decembra in v nedeljo 10. decembra. Tudi letošnji koncert je bil izveden kot zaključek uspešnega dela v minulem jubilejnem letu. Občinstvo je lahko zopet uživalo ob poslušanju zimzelenih uspešnic in skladbami primernimi za prihajajoči praznični čas.
Godba je v letu 2017 v svoje vrste sprejela štiri nove člane in sicer Johana Ramšaka na saksofonu, Andreja Vidica na baritonu, Uršulo Černelč na flavti in Saro Mulh na klarinetu.
Ob zaključku so se godbeniki še posebej zahvalili vsem donatorjem in sponzorjem, predsedniku Matjažu Kastelicu in kapelniku Vladimirju Škrlecu, ki letos obeležuje 10-obletnico vodenja stiške godbe. Posebno zahvalo so izrekli Občini Ivančna Gorica, ki je tudi letos financirala nakup novega glasbila – bobnov.
Sobotnega koncerta se je udeležil župan Dušan Strnad, nedeljskega pa podžupan Tomaž Smole.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!