Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

JUTRI
30°C
20°C
SRE.
32°C
18°C
602

V navijaškem vzdušju pospremili kolesarsko karavano »Tour of Slovenia«

Minulo nedeljo se je s peto etapo od Ljubljane do Novega mesta tudi uradno zaključila 27. izvedba mednarodne Kolesarske dirke po Sloveniji. Ta je tudi letos potekala po cestah občine Ivančna Gorica.
Kolesarska karavana na čelu s šampionom Tadejem Pogačarjem, ki je tudi uradni zmagovalec letošnje Dirke po Sloveniji, je v našo občino vstopila v Višnji Gori. Tam so jih pozdravili številni krajani vključno z maskoto »Višnjanskega dirkača« izdelanega iz bale sena. Navijaški duh se je nadaljeval že ob vstopu v Ivančno Gorici, pri krožišču podjetja Akrapovič, v centru Sokolske ulice ter na Ljubljanski cesti, kjer je bil eden od letečih ciljev pete etape. Glasno navijanje naših občanov se je ob poti nadaljevalo v Šentvidu pri Stični in Radohovi vasi ter vse do občinske meje, ko so kolesarji pot nadaljevali proti sosednjem Trebnjem.
Navijaškemu vzdušju občanov se je v centru Ivančne Gorice na Sokolski ulici pridružil tudi župan Dušan Strnad s svojo ekipo.
Vsi tisti, ki pa ste spremljali največji kolesarski dogodek pri nas preko televizijskih ekranov Eurosporta in Televizije Slovenije, ste lahko občudovali lepoto naših krajev in narave.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi