Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
10°C
NED.
26°C
11°C
Oceni objavo

V Ivančni Gorici ustanovljen Mladinski odbor občinske turistične zveze

Na zadnji majski torek so se na Lavričevi koči na Gradišču nad Šentvidom sestali mladi iz občine Ivančna Gorica in ustanovili Mladinski odbor Občinske turistične zveze Ivančna Gorica.
Če velja rek, da so današnji mladi - voditelji prihodnosti, potem je pred njimi dolga pot. Ekipa nadobudnih in perspektivnih mladih se izziva ni ustrašila in so kaj hitro poprijeli za delo. Na ustanovno sejo so povabili tudi predsednika TZS, gospoda Pavleta Hevko, podžupana občine Ivančna Gorica Tomaža Smoleta, predsednika OTZ Ivančna Gorica, gospoda Stanislava Kralja ter častnega predsednika OTZ Ivančna Gorica, gospoda Pavla Groznika. Vsi omenjeni gostje so bili v uvodnih besedah navdušeni nad pobudo mladih s predsednico Mladinskega odbora Turistične zveze Slovenije Ines Klopčič na čelu.

Prva točka dnevnega reda ustanove seje je bila izvolitev vodstva odbora. Za predsednico je bila soglasno podprta pobudnica odbora Ines Klopčič, izvoljena pa sta bila še podpredsednik in tajnik. Na seji so se že porodile številne zamisli o prihodnosti mladih na področju turizma v občini.

Člani Mladinskega odbora OTZ Ivančna Gorica k sodelovanju vabijo vse mlade in mlade po srcu, da se jim pridružijo.

Vir: Mladinski odbor OTZ Ivančna Gorica

Oglejte si tudi