Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

DANES
7°C
0°C
JUTRI
6°C
5°C
10079

V Ivančni Gorici odprli prenovljen Mercatorjev supermarket

V četrtek, 21. 10. 2021, se je župan Dušan Strnad udeležil slovesnega odprtja prenovljenega Mercatorjevega supermarketa v Ivančni Gorici, ki je prinesla številne novosti in izboljašave.
Spremenjena je že lokacija vhoda in celotna nakupovalna pot. Ob vstopu kupca pozdravi lep, urejen in bogatejše založen oddelek sadja in zelenjave, v celoti je prenovljena pekarna s samostrežno linijo ponudbe kruha in ostalega pekovskega peciva, sodobnejši so tudi oddelki toploteke, delikatese in bogato založene mesnice. Zamenjani so blagajšnjiški pulti, kupcem pa so kot novost na voljo tudi hitre samopostrežne blagajne.

Urban Plestenjak, direktor sektorja maloprodaja veliki formati je ob odprtju povedal, da letos mineva že 17 let odkar je v Ivančni Gorici zrastel sodobni trgovski center Mercator. »Takrat je bil to eden najbolj modernih centrov, danes pa z velikimi ponosom lahko napovem, da smo prenovili enega najboljših supermarketov, ki bo prav v tem okolju, daleč naokoli, eden od naših najboljših in najsodobnejših«, je dejal Plestenjak in dodal, da se supermarket lahko pohvali s številnimi novimi oddelki in novimi artikli. O načrtih prenov Mercatorjevih trgovin po vsej Sloveniji pa je spregovoril predsednik uprave Mercator Tomsilav Cizmič.
Čestike v imenu Občine Ivančna Gorica je upravi in celotni Mercatorjevi ekipi zaposlenih v Ivančni Gorici izrekel župan Dušan Strnad, ki je povedal: »Mnogo kupcev se nas je že zvrstilo v njej in verjamem, da bo ob prenovi obisk in zadovoljstvo kupcev in zaposlenih še večje. Občina Ivančna Gorica je ena izmed najbolj razvitih slovenskih občin in tudi takšne investicije v občini prispevajo k temu, da se še bolj dviga kvaliteta življenja in bivanja v naši občini«. Ob odprtju je vsem zaposlenim zaželel prijetno počutje v prenovljenem okolju ter čim več zaslužka.
Ob odprtju je bila s strani vodje ožjega maloprodajnega območja Boruta Saška in poslovodje supermarketa Ivančna Gorica Veronike Pucihar, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Ivančna Gorica za pomoč v času prenove predana donacija v vrednosti 1.000 EUR.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi