Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Uvodni Kick Off sestanek EMOUNDERGROUNDS

V četrtek 25. junija je potekal Kick Off sestanek za projekt EMOUNDERGROUNDS. Zaradi COIVD-19 je uvodni sestanek, ki je bil prvotno planiran v mestecu Nardo v Italiji, potekal preko video konference. Sestanka se je udeležil vodja projekta Primož Jeralič iz občinske uprave občine Ivančna Gorica. Na sestanku so vsi vpleteni partnerji poročali od dosedanjem delu in se dogovorili o naslednjih korakih, ki jih narekujejo pravila programa EMOUNDERGROUNDS.

Naj spomnimo, da projekt EMOUNDERGROUNDS poteka v sofinanciranju s strani Evropske unije in sicer območja Adrion, katerega del je tudi Slovenija. Iz Slovenije prihajata dva partnerja Občina Komen in Občina Ivančna Gorica. Ostali partnerji prihajajo še iz Italije, Hrvaške, Črne Gore in Grčije. Skozi projekt, ki je zelo obsežen s svojimi spremljevalnimi dogodki, bo Ivančna Gorica pridobila nov turistični produkt, ki se navezuje na digitalizacijo gradu Podsmreka.

Končni izdelek bo na voljo vsem obiskovalcem Ivančne Gorice v Hiši kranjske čebele, ki bo dobila svoje prostore v stari šoli v Višnji Gori.

Oglejte si tudi