Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Trilogija koncertov Združenega moškega pevskega zbora se je zaključila v velikem slogu

Tri moške pevske zasedbe smo prišle na idejo, da bi se združili in pripravili skupni projekt. Namreč, želja po velikem moškem zboru je bila vedno prisotna, in to sta prepoznala tudi naša zborovodja Urban Tozon in Žiga Jernejčič, ter nas povezala.

Moški pevski zbor KD Vidovo, Moški pevski zbor Dob in Oktet fantov KD Stična, smo pričeli s skupnimi vajami tri tedne pred koncerti. Na vajah smo se hitro ujeli in se imeli lepo, med vajami, kot tudi po vajah. Tako kot so rasla naša prijateljstva, smo rasli tudi v ubranosti in kvaliteti petja.

Prvi koncert se je zgodil v Kulturnem domu v Zagradcu, kjer smo že lepo zazveneli, ter lepo odpeli obsežen nabor skladb. Naslednji vikend je najprej sledil koncert v Stični, za zaključek, pa še v Domu kulture v Šentvidu. Ob polni dvorani in veselem vzdušju pevcev, zborovodij ter seveda obiskovalcev, smo si obljubili, da bomo še prepevali skupaj.

Posebna zahvala gre vsem, ki so kakorkoli prispevali, da so se koncerti izvedli tako kot so se, z odliko. Velika zasluga gre seveda Urbanu Tozonu in Žigi Jernejčiču ter Meliti, ki je z lepo besedo povezovala vse tri naše koncerte. Nikakor pa ne smemo pozabiti naših zvestih poslušalcev, ki nas vedno spodbujajo in podpirajo.

Se vidimo kmalu!

Mopz KD Vidovo, Mopz Dob in Oktet fantov KD Stična

Oglejte si tudi