Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

DANES
22°C
5°C
JUTRI
22°C
6°C
Deli
283

Sedež elektro nadzorništva Zagradca in Grosuplja od sedaj v Ivančni Gorici

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Ljubljana okolica nadzorništvo Zagradec in Grosuplje sporoča, da bodo s 1. decembrom 2017, preselili sedež nadzorništva Zagradec in sedež nadzorništva Grosuplje, na novo skupno lokacijo v obrtni coni Ivančna Gorica, Stantetova ulica 12, 1295 Ivančna Gorica.
V obvestilu občinam na področju nadzorništev Grosuplje in Zagradec, so se za nakup novih prostorov odločili zaradi prostorske stiske obeh obstoječih objektov, ki nista omogočala normalne poslovne širitve glede na potrebe podjetja. »Po iskanju ustreznih novih lokacij in ekonomsko poslovnemu vrednotenju le teh, smo se odločili za lokacijo v Ivančni Gorici, ki je dovolj velika, leži med obema obstoječima sedežema nadzorništev in je prometno dostopna iz avtoceste.«
Poudarjajo še, da selitev ne pomeni ukinitve obstoječih nadzorništev, ampak samo združitev obeh nadzorništev na isti lokaciji. »Vsi zaposleni, sprejemna pisarna in kontaktne številke ostanejo iste kot sedaj in bomo v enakem obsegu storitev na voljo našim odjemalcem«, še dodajajo iz Elektra Ljubljana.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi