Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Samo še danes možna predčasna elektronska prijava za Aviratek in Mini Aviratek 2017

Ekipa Aviratek 2017 iz Prostovoljnega gasilskega društva Šentvid pri Stični sporoča, da je prijava z znižano prijavnino možna samo še danes, prek spletne strani aviratek.si. Organizatorji pripravljajo za najmlajše tudi Mini Aviratek, za nekoliko starejše pa zabavni Oktoberfejst z Ansamblom Franca Miheliča.

To soboto, 30.09. ob 10. uri se prične najbolj adrenalinski in dobrodelni tek na Dolenjskem. Aviratek je dolenjski tek s premagovanjem najrazličnejših ovir na območju Šentvida pri Stični in bližnjih vasi, na katerem lahko tekmovalec preizkusi svojo vzdržljivost, spretnost, hitrost, telesno moč, poleg tega pa doživi pravo akcijo ter avanturo. Po okoliških poljskih in gozdnih poteh, kjer bo potrebno preteči 8 kilometrov dolgo progo, bodo tekmovalce pričakale najrazličnejše ovire. Letos pripravljajo tudi nekaj novih in še bolj adrenalinskih ovir: HRČEK, ZIPLINE SPUST, POIŠČI PRESENEČENJE, pa tudi vsakoletni hiti SLINKO, TAŠČIN JEZIK, COFI2GOU … ne bodo manjkali.

Prijave
Sodelovati je mogoče kot posameznik ali kot ekipa treh in več članov. V obeh primerih sta dve kategoriji: ženske in moški. Mešane ekipe sodijo v kategorijo moških ekip.
Prijavijo se lahko polnoletne osebe oz. tudi mlajši od 18 let in starejši od 15 let z dovoljenjem staršev ali skrbnikov.

Startnina znaša:

• 25 EUR za plačilo od 14. septembra do 27. septembra 2017
• 30 EUR dva dni pred prireditvijo in na dan prireditve (28., 29. in 30. september 2017)

Organizatorji bodo 28. septembra 2017 vsem prijavljenim poslali e-mail s povezavo do startne liste, zato predlagajo prijavo najkasneje do srede, 27. septembra 2017. Zadnji prijavljeni se bodo na progo podali zadnji, predvidoma že v popoldanskih urah.

Vsak udeleženec dobi Aviratek majico, topel obrok in pijačo ter posebno priznanje. Za preoblačenje bo prostor v ogrevanem šotoru.

Prijave: http://aviratek.si/

Mini Aviratek

Starši prijavite svoje otroke na Mini Aviratek in jim omogočite čudovit, sproščen in aktiven dan z obilico druženja in dobre volje. Za otroke bodo pripravljene posebne ovire na travniku na ciljnem prostoru.

Prijavnina za otroke:

- otroci, rojeni 2007 in mlajši: 5,00 EUR
- otroci, rojeni od 2003 do 2006: 10,00 EUR.

Plača se z gotovino na dan prireditve.
Začetek mini Avirateka je predvidoma ob 14:30 oz. takoj po končani prireditvi za odrasle.
Vsak otrok dobi posebno unikatno priznanje, majico, malico in pijačo.

Kategorije:

• letnik 2011 in mlajši (300 m)
• letnik 2007 do 2010 (600 m)
• letnik 2003 do 2006 (3000 m)

Prijave: http://aviratek.si/
DobrodelnostVsako leto organizatorji del sredstev od startnine namenijo za dobrodelne namene in tudi letos bo tako. Zbrana sredstva bodo namenjena delovanju Dnevnega centra za starejše, ki deluje v prostorih Centra za bolezni otrok Šentvid pri Stični.

ZabavaAviratek slovi pa sproščenosti in zabavi, tudi letos pa se bo tek zaključil z Oktoberfejstom pod velikim prireditvenim šotorom in Ansamblom Franca Miheliča, ki bo od 20. ure dalje zabaval tudi tiste, ki letos morda še ne bodo zbrali dovolj poguma za tek če dolenjske ovire. Domače gasilke in gasilci bodo poskrbeli za dobro jedačo in pijačo in seveda tradicionalni gasilski srečelov.

InformacijeFB profil PGD Šentvid in 041 203 300.

Oglejte si tudi