Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
10°C
SOB.
22°C
11°C
Oceni objavo

Poslanica župana Dušana Strnada prvošolkam in prvošolčkom

Spoštovane prvošolke in prvošolci.

Težko pričakovani prvi šolski dan je tukaj. Vaš čisto prvi PRVI šolski dan. Ne bom vam razlagal o številnih dogodivščinah, ki vas čakajo v šolskih klopeh – vse o tem vam bodo vse povedale vaše učiteljice. In ne bom vam razlagal o tem, da se z današnji dnem za vas začne tudi resno in odgovorno popotovanje v deželo znanja – več o tem vam bodo seveda razložile vaše mamice in očki.

Jaz pa bi vam danes rad povedal, da se skupaj z vami veselim tega dne, vaših nasmejanih obrazov, da občudujem vaše torbe in komaj čakam, kako boste v šoli razvijali svoje talente, dosegali odlične rezultate v športu, se izkazali v nastopanju in znanju, predvsem pa, kako boste spletali nepozabne vezi prijateljstva. In prav to je tisto, kar tudi nas odrasle velikokrat spomni na šolske dni. Spomini na srčne učiteljice, na dobro malico, na veselje in na prijatelje.

Prijeten prvi šolski dan vam želim in vam obljubim, da vam bomo tudi v naši prijetno domači občini Ivančna Gorica stali ob strani, navijali za vas in poskrbeli, da bo vaše otroštvo še naprej varno in veselo.

Župan Občine Ivančna Gorica, Dušan Strnad

Oglejte si tudi