Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Podjetje Cugelj praznovalo 20 let obstoja

Podjetje Cugelj PVC in ALU okna d.o.o., ki deluje v industrijski coni v Ivančni Gorici, v tem letu obeležuje 20 letnico obstoja. Pri podjetju kupcem zagotavljajo visoko kvalitetna okna, pvc vrata in ostalo stavbno pohištvo. V teh letih so postali sinonim za visoko kvalitetna okna, s poudarkom na detajlih, ki njihovim rešitvam ustvarjajo dodano vrednost.

Družba Cugelj PVC in ALU okna je s proizvodnjo in prodajo PVC oken začela daljnega leta 1998, nato pa tekom let povečevala svoj proizvodnji program ter izboljševala kvaliteto. Kot je povedal lastnik in direktor podjetja Ignac Cugelj na nedavnem praznovanju (6. aprila 2018) v prostorih Gostilne pri Japu, je s proizvodnjo oken pričel v svoji domači delavnici v Stični, po štirih letih pa začel z zaposlovanjem. Podjetje je leta 2010 pridobilo znak Slovenske kakovosti ter znak CE, kar pomeni urejen delovni proces in sledljivost vseh vgrajenih materialov. Leto 2011 je bilo za podjetje prelomno, saj je sedež preselilo v nov poslovno – proizvodni center v Ivančno Gorico. To je tudi pomenilo nov zagon podjetja. Kljub recesiji, ki so jo uspešno prebrodili, se zadnja leta lahko pohvalijo tudi s prodorom na številne tuje trge, tu gre omeniti predvsem nemški trg.

Praznovanja se je udeležilo vodstvo podjetja in njihovi zaposleni, številni poslovni partnerji ter mnogi drugi. Med povabljenimi je bil tudi župan Dušan Strnad, ki je podjetju čestital in izpostavil, da so zgodbe o uspehu, kakršno piše podjetje Cugelj, zelo velika spodbuda tudi za lokalno skupnost. Slednji je direktorju podjetja ob jubileju, kot spodbudo za naprej, izročil spominski kovanec Prijetno domače. Nagovor je zaključil: »Vse novogradnje v občini Ivančna Gorica, ki jih ni malo, imajo Cugljeva okna in vrata«.

Oglejte si tudi