Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

JUTRI
27°C
14°C
SOB.
29°C
16°C
2151

Po občini potekajo številna vzdrževalna in asfalterska dela na lokalnih cestah

Občina Ivančna Gorica nadaljuje z vzdrževalnimi in asfalterskimi deli na lokalnih cestah, zato na določenih odsekih potekajo polovične oziroma občasne popolne zapore. Uporabnike cest prosimo za razumevanje.
V teh dneh poteka asfaltiranje drugega odseka ceste na Veliki Dobravi v Krajevni skupnosti Višnja Gora v zadnjem mesecu. Gre za asfaltiranje makadamskega dela občinske ceste v dolžini 150 metrov. Poleg tega bo v samem centru kraja potekala še ureditev asfaltnih muld ter obnova jaškov in propustov na lokalni cesti, s tem pa tudi sanacija asfalta na območju elementov odvodnjavanja.
Vzdrževalna dela potekajo v Krajevni skupnosti Temenica in sicer gre za ureditev odvodnjavanja lokalne ceste Temenica – Breg pri Temenici. Na tem odseku je vzpostavljena polovična zapora.

V prihodnjih dneh bo zaradi preplastitve dotrajanega asfalta vzpostavljena polovična oz. občasna popolna zapora na lokalnih cestah v naseljih Lučarjev Kal in Valična vas. Priprave na asfaltiranje makadamskega dela vozišča pa potekajo tudi v Šentvidu pri Stični, in sicer od hišne številke 160a do 163.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi