Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Nova priložnost za društva, zasebne zavode in ustanove

Pogosto organizirate prireditve ali dogodke, prepoznavate lokalne potrebe in jih poskušate reševati? Želite napredovati, se razvijati, biti še bolj uspešni pri svojih projektih in prepoznani v lokalnem okolju ter imate sedež v osrednjeslovenski regiji? Potem ste gotovo lahko NVO s potencialom.

Za NVO s potencialom bomo pripravili brezplačna usposabljanja in mentorstva v okviru programa NVO ustvarjalnik.

Vključenim organizacijam bomo, glede na potrebe v vaši organizaciji, nudili brezplačno pomoč pri razvoju novih storitev, pomoč pri povezovanju z drugimi sektorji, pomoč pri izvajanju zagovorniških akcij, pripravi projektnih prijav in drugo konkretno pomoč.

Stičišče NVO osrednje Slovenije zagotavlja brezplačno podporo nevladnim organizacijam v osrednjeslovenski regiji in s svojimi aktivnostmi prispeva k izboljšanju njihovega položaja.

NVO s potencialom je nevladna organizacija (društvo, zasebni zavod, ustanova), ki izkazuje interes za svoj organizacijski, strokoven ali zagovorniški razvoj, je pripravljena zadovoljevati lokalne potrebe oz. aktivno prispevati k razvoju lokalne skupnosti, želi biti aktivna, se razvijati in prispevati k razvoju okolja v katerem deluje oz. izvajati nove storitve, je upravičena do vključitve v NVO ustvarjalnik.

Poteka nov nabor NVO s potencialom za leto 2018/19. Če vaša organizacija ustreza opisu NVO s potencialom in bi vam koristilo dodatno znanje, nas čimprej obvestite preko e-pošte na klavdija.tomazic@consulta.si.

Za več informacija pokličite na 059 927 619 ali obiščite spletno stran www.consulta.si.

Besedilo in fotografija: Stičišče NVO osrednje Slovenije

Oglejte si tudi