Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

JUTRI
14°C
-1°C
PET.
15°C
1°C
Deli
1081

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Prihajajoči vikend bo v občini Ivančna Gorica zaznamovan s številnimi prireditvami, na katere ste vljudno vabljeni.
Od petka do nedelje na posestvu Gostilne pri Japu poteka Vseslovenski sejem. Jesenski sejem prinaša veliko novih razstavljavcev in dodatnih vsebin. Odprtje sejma je že v petek ob 15. uri, trajal pa bo do nedelje zvečer. Celoten program sejemskega dogajanja in obsejemskih dejavnostih je objavljen na spletni strani vseslovenskisejem.si.

Klub malega nogometa – Futsal club Ivančna Gorica vabi na tekmo 1. slovenske futsal lige med domačo ekipo iz Ivančne Gorice in gostujočo ekipo FK Siliko iz Vrhnike. Dvoboj bo potekal v petek, 5. oktobra 2018, ob 19.30 uri, v dvorani Srednje šole Josipa Jurčiča Ivančna Gorica.

Cirkuška zasedba Kellners vabi na čarovniško cirkuško predstavo, ki je namenjena tako za otroke, kot tudi starejše. Sami zase pravijo, da drugega kot zabavati ljudi ne poznajo. Predstava bo potekala v soboto, 6. oktobra 2018, ob 15. uri, na Mestnem kopališču v Višnji Gori. Predstavi bosta potekali še na igrišču pri gasilskem centru Stična in sicer v ponedeljek, 8. in torek 9. oktobra ob 17. uri.

Občina Ivančna Gorica v sodelovanju s Krajevno skupnostjo Krka pa vabi na otvoritev obnovljene ceste Krka – Gradiček in novega mostu Poltarica. Slovesna otvoritev bo v soboto, 6. oktobra 2018, ob 17. uri, na parkirišču pri Poltarici. Prireditev bodo s kulturnim programom popestrili člani Kulturnega društva Krka, za pogostitev pa Turistično društvo Krka.

Za vse ljubitelje pečenega kostanja in mošta, pa so na Mestnem kopališču v Višnji Gori v nedeljo, 7. oktobra 2018, ob 14. uri, pripravili t.i. kostanjev piknik.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!