Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Prihajajoči vikend bo v občini Ivančna Gorica zaznamovan s številnimi prireditvami, na katere ste vljudno vabljeni.

Zdravstveni dom Ivančna Gorica organizira test hitre hoje na 2 km, ki bo potekal v petek, 21. septembra 2018, med 15. in 18. uro, na športnem igrišču OŠ Stična.

Kulturno društvo Krka, sekcija Festival, vabi na koncert Ženske pevske skupine Katice, ki bo v petek, 21. septembra 2018, ob 20. uri, v župnijski cerkvi sv. Kozma in Damijana na Krki. Koncert poteka kot uvod v t.i. Kozmijanove dneve, ki so jih na Krki pripravili prvič.

Prostovoljni gasilski društvi Dob in Hrastov Dol ter Krajevna skupnost Dob vabijo na 12. nogometni medvaški turnir KS DOB z družabnim srečanjem, ki bo potekal v soboto, 22. septembra 2018, ob 15. uri, na novem igrišču v Dobu.

Kulturno društvo Ambrus v sodelovanju s Turističnim društvom Ambrus vabi na Večer pod kozolcem, ki bo v soboto, 22. septembra, na Št´cnarjevem ranču v Ambrusu. Začeli bodo ob 18. uri z ličkanjem koruze, nadaljevali pa ob 20. uri z literarnim večerom.

Vabljeni na rokometno tekmo tretjega kroga 1. slovenske rokometne lige NLB med domačo ekipo RK SVIŠ Ivančna Gorica in RD Loka Urbanscape iz Škoflje Loke. Tekma bo na sporedu v soboto, 22. septembra 2018, ob 19. uri, v športni dvorani OŠ Stična.

Avto moto društvo Šentvid pri Stični prireja dirko državnega prvenstva v motokrosu v Dolini pod Kalom v Šentvidu pri Stični v nedeljo, 23. septembra 2018, s pričetkom ob 11. uri. Tekmoval bo tudi svetovni prvak MXGP Tim Gajser.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Oglejte si tudi