Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
6°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Prihajajoči dnevi v občini Ivančna Gorica ponovno ponujajo prireditve, na katere ste vljudno vabljeni. Organizatorji sporočajo, da je za udeležbo na dogodkih potrebno izpolnjevanje pogoja PCT.

Turistično društvo Višnja Gora vabi soboto, 16. 10. 2021, po 14. uri, na Mestno kopališče Višnja Gora, kjer bo potekal tradicionalni Kostanjev piknik. Pekli bodo kostanj in pili mošt, ter se sladkali s kostanjevo torto in potico. Za zabavo bodo poskrbeli Višnjanski harmonikarji, otroci pa bodo lahko zavili še v kotiček z likovno delavnico.

Košarkarski klub Ivančna Gorica vabi na prvo člansko tekmo v sezoni 2021/2022. Tekma 1. kroga 4. košarkarske lige bo v soboto, 16. 10. 2021, ob 19. uri, v športni dvorani OŠ Stična. V goste prihaja ekipa iz Kopra.

Gledališče Vidovo je skupina ljubiteljskih igralcev, ki skoraj vsako leto pripravi novo gledališko predstavo. Tokrat so za vas pripravili komedijo Daj obleci se že enkrat, ki jo bodo odigrali v soboto, 16. oktobra 2021, ob 19. uri, v Domu kulture Šentvid pri Stični.

V nedeljo 17. oktobra pa bo potekal že 24. pohod po Lavričevi poti. Za udeležence tradicionalnega pohoda je START pri gostilni Jankl v Šentvidu pri Stični. Vpis bo možen med 7. in 10. uro. Startnina znaša 12 evrov. Pri vpisu in žigosanju prejmete tudi kupon za topel obrok, kostanj in mošt na zaključku pohoda na Lavričevi koči.

Na cilju bo za obiskovalce na ogled tudi tradicionalna razstava buč.

Oglejte si tudi