Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v občini Ivančna Gorica za prihajajoči vikend

Prihajajoči vikend bo v občini Ivančna Gorica zaznamovan s številnimi prireditvami, na katere ste vljudno vabljeni.

Pred nami je še zadnji del letošnjega Festivala Stična. Tudi letos se bo pod pokroviteljstvom občine Ivančna Gorica in sodelovanju z Zvezo kulturnih društev Ivančna Gorica obeležil praznik Ta veseli dan kulture in sicer z akustičnim koncertom skupine Čedahuči, ki bo navdušila z iskrenimi slovenskimi besedili. Dogodek bo potekal v soboto, 8. decembra 2018, ob 19. uri, v Kulturnem domu Stična.

Novoustanovljeno društvo V. I. P. športni klub Ivančna Gorica prireja mednarodno tekmovanje v triatlonu moči (powerlifting). Tekmovanje bo potekalo v soboto, 8. decembra 2018, od 10. ure dalje v fitnes studiu V.I.P. Na tekmovanju bodo nastopili tudi številni člani športnega kluba V.I.P., med njimi izpostavljamo svetovnega prvaka do 90 kg Simona Stoparja in športnika invalida, paraolimpijca Primoža Jeraliča.

Vabljeni na rokometno tekmo 1. slovenske rokometne lige NLB med domačo ekipo RK SVIŠ Ivančna Gorica in RK Dol TKI Hrastnik. Tekma bo na sporedu v soboto, 8. 12. 2018, ob 19. uri, v športni dvorani OŠ Stična. Vabljeni!

Kulturno društvo Krka vabi, da se pridružite na Božičnem plesu v soboto, 8. decembra 2018, ob 20. uri, v Družbenem centru na Krki. Ob glasbi in plesu boste preživeli prijeten večer, za pijačo bodo poskrbeli krški gasilci.

Ženski pevski zbor Vidovo pripravlja letni koncert, na katerem bodo dekleta odpele pesmi, ki so se jih naučile v tekočem letu. Na repertoarju bodo slovenski ljudske pesmi in popevke. Program bodo popestrili tudi oktet Lipa iz Trebnjega in Moški pevski zbor Vidovo. Pridite v nedeljo, 9. decembra, ob 18. uri, v Dom kulture Šentvid pri Stični.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Oglejte si tudi