Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Napovednik dogodkov v Ivančni Gorici od 19. do 21. januarja 2018

Prihajajoči vikend bodo v občini Ivančna Gorica zopet v znamenju številnih prireditev, ki jih pripravljajo naša društva. Vabljeni!

Želite prisluhniti melodiji flamenka? Slišati razlike med severno in južno Španijo? Prigrizniti kaj tipičnega? …potem ste toplo vabljeni na potopisno predavanje o Španiji, ki bo v petek, 19. januarja 2018, ob 19. uri, v gasilskem domu v Dobu pri Šentvidu.

Šentjakobsko gledališče Ljubljana bo v sklopu Gledališkega abonmaja Ivančna Gorica izvedlo komedijo z naslovom Maratonci tečejo častni krog. Predstava bo na ogled v petek, 19. januarja 2018, ob 20. uri, v Kulturnem domu Stična.

V nedeljo, 21. januarja 2018, bo potekal že 8. tradicionalni Sobraški pohod po okoliških vaseh, ki ga pripravljata Prostovoljno gasilsko društvo Sobrače in Krajevna skupnost Sobrače. Zbor udeležencev pohoda bo ob 9. uri pred gasilskim domom v Sobračah. Pohod bo organiziran v vsakem vremenu. Hoja pa na lastno odgovornost.

Veliko plesno produkcijo pripravlja Plesna šola Guapa. Letošnja tema so Troli. Plesalci vas bodo popeljali v Trolsvet, kjer bodo priredili najglasnejšo predstavo na svetu. Pisane barve, veseli obrazi in živahna glasba so absolutno pomemben del predstave. Vabljeni v nedeljo, 21. januarja 2018, ob 16.30 uri, v športno dvorano OŠ Stična.

Čebelarsko društvo Stična pa svoje člane vabi na občni zbor društva, ki bo potekal v soboto, 20. januarja 2018, ob 16. uri, v gasilskem domu v Stični.

Vabimo vas, da si podrobnosti o posameznih dogodkih ogledate na povezavi Namig za premik.

Oglejte si tudi