Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

JUTRI
1°C
-1°C
SRE.
-2°C
-3°C
Deli
366

Nagradna igra - 25. Jurčičev pohod

Ob robu tokratnega, jubilejnega Jurčičevega pohoda potekala tudi nagradna igra z 260. bogatimi in raznovrstnimi nagradami, ki so jih zagotovila podjetja, turistična društva in zavod, s sedežem v občini Ivančna Gorica. Nagradna igra poteka do 4. marca 2018 do 12. ure. V nagradni igri lahko sodelujete vsi, pohodniki in tudi tisti, ki se pohoda ne boste udeležili.
In kako do mamljivih nagrad? Na več načinov. V komentar na Facebook strani Občina Ivančna Gorica ali Instagramu Občina Ivančna Gorica zapišite odgovor na nagradno vprašanje. Na nagradno vprašanje, ki vam ga zastavljamo spodaj, lahko odgovorite tudi na spletni strani www.jurcicevapot.si.

1. NAGRADNO VPRAŠANJE:

2. NAGRADNO VPRAŠANJE:
Drugi način je, da na dan pohoda, 3. marca 2018, objavite fotografijo dogajanja na pohodu ali pa se fotografirajte z junaki Josipa Jurčiča, ki jih boste srečali na pohodu. Pri objavi na Facebook strani Občina Ivančna Gorica ali Instagramu Občina Ivančna Gorica uporabite ključnik #jurcicevapot.

V žrebanju za nagrade, tretji način, pa boste sodelovali tudi tisti, ki boste na ali po pohodu pravilno odgovorili na vprašanja v literarnem nagradnem kvizu in vprašalnik ob koncu pohoda oddali na za to določenem mestu.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij