Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Množično testiranje s hitrimi antigenskimi testi za občane v tem tednu

Zdravstveni dom Ivančna Gorica obvešča, da bo v tem tednu nadaljeval brezplačno množično testiranje SARS CoV-2 s hitrimi antigenskimi testi za občane občine Ivančna Gorica. Testiranje bodo izvajali v naslednjih terminih:
  • TOREK, 03. 08. 2021, od 12. do 18. ure;
  • PETEK, 06. 08. 2021, od 7. do 13. ure.

Testiranje se izvaja na parkirišču pred Kulturnim domom v Ivančni Gorici. Prosimo, da pri čakanju na testiranje UPOŠTEVATE VARNOSTNO RAZDALJO in OBVEZNO NOSITE ZAŠČITNO MASKO.

TESTIRANJE JE NAMENJENO SAMO OSEBAM, KI NE KAŽEJO ZNAKOV BOLEZNI!V primeru, da kažete znake bolezni okužbe z Covid-19, POKLIČITE SVOJEGA OSEBNEGA ZDRAVNIKA in se naročite za bris.

Na testiranje se ni potrebno posebej naročiti. S seboj morate imeti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja.

V primeru, da v roku dveh ur od odvzema brisa, še vedno niste prejeli sms sporočila o rezultatu testiranja, lahko pokličete na telefonsko številko 069 711 271.

Klice bodo sprejemali samo v času delovanja vstopne točke.

OBVEŠČANJE O REZULTATIH TESTIRANJAZa obveščanje o rezultatih testiranja poskrbi avtomatiziran sistem obveščanja v upravljanju NIJZ. Pacient je o prejemu rezultata obveščen preko SMS sporočila. Ko pacient odgovori, sistem preveri ujemanje podatkov, nato pa mu posreduje rezultat.

V primeru pozitivnega rezultata, vas bodo poklicali še iz vstopne točke ter vam dali dodatna navodila.

Zdravstveni dom Ivančna Gorica

Oglejte si tudi