Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

DANES
27°C
18°C
JUTRI
29°C
17°C
Deli
278

Miklavžev koncert v Ivančni Gorici

V nedeljo, 3. decembra 2017, je v dvorani Kulturnega doma Ivančna Gorica potekal Miklavžev koncert Krajevne organizacije Rdečega križa Ivančna Gorica. Koncert je že tradicionalno namenjen varovancem Varstveno delovnega centra Želva in otrokom socialno ogroženih družin iz Občine Ivančna Gorica.
Uvod v koncert je zbrane nagovoril predsednik KO RK Ivančna Gorica Uroš Kastrevc, za njim pa sta prisotne pozdravila še predsednik Rdečega križa Slovenije – OZ Grosuplje Franc Horvat in podžupan Občine Ivančna Gorica, Tomaž Smole. Vsem so zaželeli lepe prihajajoče praznike v krogu svojih najbližjih ter srečno in predvsem zdravo prihajajoče novo leto.
V nadaljevanju so se na odru predstavili stanovalci hiše Novi Paradoks iz Šmarja-Sap s pripovedjo Miklavž prihaja in plesalca plesnega para VDC Želva. Skupaj z animatorko Majo Kokol, ki je poskrbela za pevsko in plesno rajanje, pa so priklicali svetega Miklavža. Pridnim otrokom je ob srečanju izročil darila, ob snidenju pa obljubil, da jih naslednje leto ponovno obišče.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi