Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Maturantje ivanške srednje šole odplesali četvorko

Maturanti in maturantke Srednje šole Josipa Jurčiča Ivančna Gorica so minuli ponedeljek pred amfiteatrom srednješolskega centra zaplesali tradicionalno maturantsko četvorko. S plesom so tako na simbolični način zaključili svojo srednješolsko pot, a jih že v naslednjih dneh čaka matura.

Kot je dejal ravnatelj šole Milan Jevnikar šolsko leto 2017/2018 uspešno zaključuje že 64. generacija maturantov Srednje šole Josipa Jurčiča. Res da generacija ni preveč številčna, s seboj odnašajo odlične potenciale, za katere bomo v prihodnosti zagotovo še slišali.

Zbrane je nagovoril tudi podžupan Občine Ivančna Gorica, Tomaž Smole. Slednji se je uvodoma zahvalil celotnem učiteljskem zboru nato pa prisotnim maturantom povedal: »Vsak konec je začetek nečesa novega. Štiri leta ste varno gnezdili v zavetju ivanške srednje šole. Kmalu boste razprostrli svoja krila in iskalni nove izzive širom naokoli. Prepričan sem, da vam bo šola ostala v lepem spominu, in se boste radi vračali v Ivančno Gorico«, je zaključil Smole. Zaželel jim je še vso srečo na maturi in nadaljnji poti.

Povorko, ki je potekala v organizaciji Plesne šole Urška, so si ogledali tudi osnovnošolci stiške šole.

Oglejte si tudi