Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
14°C
JUTRI
24°C
11°C
Oceni objavo

Javni razpis za oddajo neprofitnega najemnega stanovanja

Občina Ivančna Gorica, Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica, na podlagi 87. člena Stanovanjskega zakona in 17. in 18. člena Pravilnika o dodeljevanju neprofitnih stanovanj v najem objavlja Javni razpis za oddajo neprofitnega najemnega stanovanja v lasti Stanovanjskega sklada Republike Slovenije, javni sklad, Poljanska cesta 31, 1000 Ljubljana.

Vlagatelji, ki se želijo prijaviti na Javni razpis za oddajo neprofitnega najemnega stanovanja, morajo oddati vlogo na posebnem dokumentu - VLOGA ZA DODELITEV NEPROFITNEGA NAJEMNEGA STANOVANJA, ki je v času tega Javnega razpisa na voljo na spletni strani Občine Ivančna Gorica, v fizični obliki pa dostopen v sprejemni pisarni vsak delovni dan v času uradnih ur Občine Ivančna Gorica.

Pravočasne vloge bodo tiste, ki bodo prispele po pošti na naslov Občine Ivančna Gorica oziroma bodo oddane v prostore sprejemne pisarne Občine Ivančna Gorica do konca uradnih ur oziroma vložene v poštni nabiralnik Občine Ivančna Gorica, od dne objave Javnega razpisa do vključno 14. 5. 2018.”

Vsebina:
Javni razpis 2018 (.pdf 704KB)
Vloga (.docx 61KB)

Oglejte si tudi