Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Javni poziv za energetskega managerja

Na podlagi in v smislu izvajanja Energetskega koncepta Občine Ivančna Gorica, k sodelovanju vabimo strokovnjake iz področja energetike, za vodenje energetskega knjigovodstva. Poleg tega bi enkrat ali dvakrat tedensko v popoldanskem in večernem času, nudili občanom brezplačno svetovanje, po predhodni najavi.

Za izvajanje energetskega managementa in svetovanja pričakujemo od kandidatov, da so pripravljeni in usposobljeni za:

  • vodenje evidenc rabe energentov v javnih objektih,
  • pripravo predlogov sanacij objektov,
  • pripravo izračuna prihrankov,
  • pripravo izračuna dobe vračanja vloženih sredstev,
  • svetovanje občanom s področja učinkovite rabe energije in izrabe obnovljivih virov,
  • pridobivanje subvencij in prijave na razpise.

Vse zainteresirane, ki so pripravljeni prevzeti energetski management in sodelovati v projektu energetskega osveščanja občanov ter izvajanja energetskega koncepta občine vabimo, da svojo namero o sodelovanju pisno pošljejo na naslov občine: Občina Ivančna Gorica, Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica, s pripisom »Energetski management«, najkasneje do četrtka, 21. decembra 2017.

Kandidati, ki bodo izrazili pripravljenost za sodelovanje, naj k vlogi priložijo dokazila o primerni izobrazbi (vsaj univerzitetna izobrazba ustrezne smeri) in usposobljenosti s področja energetike, ter ustrezne reference. Prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami pri vodenju energetskega knjigovodstva in ustreznimi referencami pri energetskih projektih v lokalni skupnosti izbranimi na javnih razpisih. Z izbranim kandidatom bo sklenjena ustrezna pogodba.

Oglejte si tudi