Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Ivančna Gorica s sodobno prenovljenim bencinskim servisom Petrol

V podjetju Petrol že nekaj let širijo ponudbo za svoje uporabnike. Z nenehno rastjo, tako kupcev kot tudi njihovih potreb, se je podjetje odločilo za širitev ponudbe na prodajnem mestu v Ivančni Gorici, ki je v času novoletnih praznikov »prineslo« popolnoma prenovljen Petrolov bencinski servis.

Prodajno mesto je bilo v Ivančni Gorici zgrajeno leta 2001, zato je bilo potrebno po tolikih letih glede na potrebe kupcev širiti ponudbo poslovalnice. S samo prenovo so pričeli septembra lani.

Prenova je bila po besedah vodje prodajnih mest OEM Ljubljana – Kranj Roberta Ravnikarja, precej obsežna, vendar so se s skupnimi močmi trudili, da je bilo prenovljeno prodajno mesto čim hitreje odprto. Prenovljena poslovalnica prinaša razširjeno ponudbo za stranke. Poleg dosedanjih storitev sedaj dodatno ponujajo sveže prehrambene izdelke programa Fresh, odprt pa je tudi nov gostinski lokal, podjetnika iz naše občine. Povečano je tudi število točilnih agregatov za gorivo in v celoti prenovljena obstoječa avtomatska avtopralnica. Uporabnikom je na voljo več parkirnih mest in NLB bankomat na pročelju poslovne stavbe.

V Ivančni Gorici je torej sedaj uporabnikom oziroma kupcem ponujen celoten nabor storitev in blaga, kot ga ponujajo tudi na ostalih najsodobnejših prodajnih mestih Petrola po Sloveniji.

Delovni čas:
Pon – pet 5:30 – 22:00
Sobota 6:00 – 22:00
Nedelja, prazniki 7:00 – 22:00

Oglejte si tudi