Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
13°C
JUTRI
21°C
10°C
Oceni objavo

GREMO V GLEDALIŠČE – tudi letos v naši občini zanimiv abonmajski program za otroke in odrasle

Kultura povezuje, uči in bogati. Poleg tega razveseljuje in v nas krepi čut za soljudi. Prav zato so se na Zvezi kulturnih društev občine Ivančna Gorica v sodelovanju z JSKD OI Ivančna Gorica opogumili in kljub posebnim razmeram pripravili nekaj zanimivih gledaliških dogodkov.
Otroški in Gledališki abonma Ivančna Gorica 2020 bosta vključevala po štiri predstave, ki se bodo zvrstile od oktobra do decembra 2020. Izvedba abonmajev bo sicer zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja okužb z novim koronavirusom malce drugačna kot prejšnja leta, vendar verjamejo, da abonenti zato ne boste prikrajšani. Vabljeni ste, da se potopite v zanimive svetove junakov abonmajskih predstav in si na ta način obogatite svoj čas s kulturo na domačem terenu. Vse prireditve bodo izvedene v skladu z navodili NIJZ. Za zdravje vseh pa je odločilen tudi odgovoren odnos gledalcev samih.
Vse informacije o programu OTROŠKEGA abonmaja najdete na povezavi
http://zkd.prijetnodomace.si/blog/2020/09/08/novo-otroski-abonma-ivancna-gorica-2020-srecanje-z-gledaliscem-za-najmlajse/.


Informacije o programu gledališkega abonmaja ZA ODRASLE pa so dostopne na
http://zkd.prijetnodomace.si/blog/2020/09/08/nov-paket-gledaliskih-predstav-v-dezeli-prijetno-domace-gledaliski-abonma-ivancna-gorica-2020/.

Predprodaja vstopnic bo potekala na daljavo, od 10. septembra 2020 dalje. Rezervacije za otroški abonma sprejemamo na elektronskem naslovu otroski.ivancna@gmail.com, rezervacije za gledališki abonma pa na gledaliski.ivancna@gmail.com.

Se vidimo kmalu. Pazite nase in ostanite zdravi!

Oglejte si tudi