JUTRI
22°C
9°C
SOB.
24°C
10°C
Oceni objavo

Dnevni center za starejše Vsi smo ena generacija danes odprl vrata

Svet za starosti prijazno občino v sodelovanju z društvi upokojencev in Centrom za zdravljenje bolezni otrok Šentvid pri Stični (CZBO) organizira dnevni center za starejše. Z današnjim ponedeljkom (6.1.2014) je v prostorih CZBO v Šentvidu pri Stični omogočeno starejšim v naši občini kakovostno preživljanje časa in druženje. 


Na izbiro bo dnevni obisk, poldnevni obisk ali zgolj obisk posameznih aktivnosti. Program bo tekel od 7.00 do 15.00 ure, na voljo bodo različne aktivnosti in trije obroki - zajtrk, malica in kosilo. Tisti, ki ste odvisni od prevoza svojcev lahko pridete že ob 5.30 uri in počivate do pričetka programa, po koncu programa pa lahko počakate, da pridejo po vas. Za različne aktivnosti delavnice in predavanja bodo poskrbeli prostovoljci iz vseh štirih društev upokojencev in pa seveda koordinator. Na voljo so tudi storitve in individualne obravnave strokovnih delavcev CZBO po veljavnem ceniku.

V mesecu januarju in februarju je obisk brezplačen (razen plačljivih storitev CZBO) poravnali boste le tiste obroke, ki jih boste naročili. Konec meseca boste prejeli informativen izračun, da boste kasneje razpolagali z informacijo, koliko bi vas kaj dejansko stalo. Pred začetkom obiskovanja dnevnega centra se boste prijateljsko pogovorili s koordinatorjem, ki vas bo seznanil s hišnim redom od vas pa bo pridobil vse potrebne podatke. Dobrodošli ste vsi, žal pa vseh ne bomo mogli sprejeti, saj za tiste s hudimi zdravstvenimi težavami in komplikacijami ne moremo in ne smemo prevzeti odgovornosti. 

Vljudno vabljeni, pridite imeli se boste lepo in dan bo hitro minil. Poskrbeli bomo da boste telesno aktivni, kot tudi za vaše možganske vijuge. Ne bodo manjkale tudi zabavne aktivnosti in zanimive vsebine. Razpored aktivnosti bomo objavili na občinski spletni strani.

Za dodatne informacije vam je na voljo podžupan Tomaž Smole 051 691 089, v CZBO pa se lahko obrnete na direktorico Magdaleno Urbančič, 01 7887 450, vsak delovnik od 7. do 15. ure.


Vir (tekst in foto): http://www.ivancna-gorica.si/aktualno/?id=4296


Oglejte si tudi