Logo MojaObčina.si

Ivančna Gorica

DANES
32°C
18°C
JUTRI
34°C
19°C
Deli
549

Ciril Zajec in Franc Bivic prejemnika posebnega priznanja Zveze ZŠAM Slovenije

Ciril Zajec in Franc Bivic svoj prosti čas več desetletij usmerjata v svojo stanovsko organizacijo. Kljub temu, da je bila njuna služba naporna, sta vedno našla čas za prostovoljno delo v združenju ZŠAM Ivančna Gorica.
Še posebej se posvečata področju preventive in vzgoje v cestnem prometu. Prav tu sta prepoznala svoje poslanstvo, tako, da sta s svojim znanjem in izkušnjami prispevala pomemben delež k večji varnosti v cestnem prometu in tudi k lepšem življenju v občini. Kljub upokojitvi sta ostala aktivna in nepogrešljiva pri izvajanju različnih preventivnih akcij, ki jih izvaja ZŠAM Ivančna Gorica na območju Občine Ivančna Gorica. Aktivno sodelujeta v ostalih akcijah, ki jih organizira Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Ivančna Gorica.

Pod obrazložitev nagrajencev so zapisali:

Številne generacije otrok pod budnim očesom Cirila Zajca vsako leto opravijo kolesarski izpit in v prvih šolskih dneh prostovoljno opravlja varovanje otrok v bližini šol, da so na naših cestah varni najmlajši in najšibkejši udeleženci v cestnem prometu.

Franc Bivic in Ciril Zajec
Franc Bivic več mandatov uspešno vodi ZŠAM Ivančna Gorica. Pod njegovim vodstvom se člani počutijo domače in so del velike družine. Zaradi njegove odkritosti in samokritičnosti ga imajo člani radi in ga podpirajo, kar se vidi na prepoznavnosti ZŠAM Ivančna Gorica.

Posebna priznanja sta bila podeljena na 52. letni skupščini Zveze ZŠAM Slovenije, na kateri je bil izvoljen tudi podpredsednik Zveze ZŠAM Slovenije, član ZŠAM Ivančna Gorica Branko Praznik.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi