Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Mestno kopališče Višnja Gora vabi na poletno osvežitev

Zelo veseli smo lahko, da ga imamo. Z bazenom, kot je naš višnjanski, se ne more pohvaliti prav vsake slovenska občina. Vabljeni na clodnevno vodna doživetja in rekreativno plavanje.
Upravljalci bazena, ki so združeni v turistično-doživljajski projekt Zlati polž, so tudi letos skupaj s partnerji poskrbeli za počitniško varstvo za otroke z igrami ob in v bazenu, iskanjem skritega zaklada, tečaje rolanja in plavanja ter ustvarjalnimi delavnicami. S partnerjem Simpli Šport so pripravili tudi tečaje plavanja za otroke od 3,5 do 12 let.

Mestno kopališče Višnja Gora je kopališče s tradicijo, v njem so se kopali že naši dedki in babice. Danes je sodobno kopališče, ki obiskovalcem ponujamo vse za ohladitev v poletnih dneh. In za to niti ni potrebno skočiti v vodo, saj imamo ob kopališču kavarna z bogato ponudbo za žejna grla in željne sladkih pregreh.

Za več informacij glede dogajanja v bazenskem kompleksu in kavarni Mestnega kopališča vas vabimo, da redno spremljate stran https://www.facebook.com/Zlatipolz

Oglejte si tudi