Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

Podjetje Peskokop Kepa d.o.o. prejelo Zlato boniteto odličnosti

 

V petek, 28. novembra, so se v podjetju Peskokop Kepa d.o.o. zasluženo veselili. Prejeli so zlato boniteto odličnosti, kar pomeni, da so tri leta zapovrstjo dosegali nadpovprečne rezultate in tako spadajo v najvišji razred bonitetne odličnosti gospodarskih subjektov v Sloveniji.

Le ta temelji na računovodskih izkazih za daljše obdobje. Podjetje, ki izkazuje zlato bonitetno odličnost, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

S pridobljenim certifikatom si utrjujejo ugled med obstoječimi in bodočimi strankami, partnerji ter v širši poslovni javnosti. To je dodatna potrditev dosežkov, uspehov, verodostojnosti in zanesljivosti njihovega poslovanja.

Bonitetno oceno odličnosti imajo le najboljša podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazala kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev. Le 0,7 odstotkov podjetij na slovenskem trgu se lahko pohvali z oceno zlate bonitetne odličnosti, kar je samo dokaz o njihovem uspešnem poslovanju.

Direktorica podjetja Suzana Kepa, ki je pred petimi leti, po smrti svojega moža, prevzela vodenje podjetja, s svojimi dosežki iz leta v leto dokazuje, da je njena podjetniška vizija pravilna. Peskokop Kepa d.o.o. je tudi solastnik podjetij Halo beton d.o.o. v Trebnjem in na Cikavi v Novem mestu, Betontrade d.o.o. v Ljubljani, Cp Asfalt d.o.o. v Ježcah in Modra razvada d.o.o. v Izoli.

»To priznanje ni moje, ampak je dosežek vseh nas. Skupaj smo uspešnejši, močnejši in medsebojno zaupanje, ki ga gradimo, je trdno. Ključ do uspeha je sprotno reševanje težav. Zlata boniteta odličnosti nam dodatno potrjuje, da delamo dobro in v pravi smeri. Hvala vsem in vsakemu posebej,« se je direktorica podjetja Suzana Kepa v svojem govoru zahvalila zaposlenim, ki jih je ob tej priložnosti tudi nagradila in jim pripravila prijetno druženje.

Certifikat bonitetne odličnosti (Creditworthiness rating excellence) je uveljavljen tudi v mednarodnem okolju. Je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja. 

Vse te bonitete pa podjetje Peskokop Kepa d.o.o. ima in jih bodo, kot pravijo tudi zaposleni, še naprej negovali. To priznanje jim le potrjuje, da je trdo delo in odgovoren pristop prava formula za uspeh.

 

tekst in foto:
Mojca Smolič

Oglejte si tudi