Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Edo Murić in Nebojša Joksimović za ALL Stars

 Glasovanje za postave na članski tekmi All Starsa (Grosuplje, 29. december) se je 15.12.2013 zaključilo, košarkarski navdušenci pa ste odločili, da se bosta ekipi imenovali po Edu Muriću in Nebojši Joksimoviću, vodila pa ju bosta Zmago Sagadin in Aleš Pipan.


Prejeli smo 26.331 glasov, kar je nov rekord na All Starsih, največkrat ste glasovali za Zmaga Sagadina (18.542), ki mu bo nasproti stal Aleš Pipan (15.610) pri igralcih pa za Eda Murića (12.759), ki je že drugo leto zapored dobil največjo podporo. Edo ima tako pri izbiri igralcev že izkušnje, saj je bil enak sistem prvi v veljavi že lani, ko je v Rogaški Slatini z 72:58 premagal ekipoJake Blažiča. Nebojša Joksimović, ki bo na All Starsu nastopil tretjič, oziroma prvič po sezoni 2004/05, je prejel 8.828 glasov.

GLASOVANJE ZA ALL STARS 2013:

Trenerja:

Zmago Sagadin (Helios Domžale)
Aleš Pipan 
(Union Olimpija)

10 igralcev z največ glasovi:

Edo Murić (Krka) 
Nebojša Joksimović (Union Olimpija)

---------------------------------------------------------

Davidas Gailius (Union Olimpija) 
Sasu Salin (Union Olimpija) 
Jaka Klobučar (Krka) 
Matic Rebec (Helios Domžale)
Alen Omić (Union Olimpija)
Ousman Senega Krubally (Grosuplje)
Jasmin Hukić (Krka)
Goran Jagodnik (Hopsi) 

 

10 omenjenih igralcev je neposredno uvrščenih na člansko tekmo, ki se bo začela ob 20.00, z neposrednim prenosom na Šport TV, preostalih 14 igralcev in šest rezerv pa bosta določila oba trenerja. Prva dva igralca po številu glasov sta proglašena za kapetana, po njih pa se bosta imenovali tudi ekipi, ki ju bosta določila na četrtkovi novinarski konferenci in, ki jo bomo prenašali v živo na naši spletni strani!

Na novinarski konferenci bodo znani tudi tekmovalci v tradicionalnih tekmovanjih na All Starsu (Telemachove trojke, Sonyjev izziv in Sparovo zabijanje).

 

Vir (tekst in foto): http://www.kzs.si/

Povezave

www.kzs.si/

Oglejte si tudi