Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Optimum fitnes center Palčici predal tisoč sto dobrodelnih evrov

Dobrodelne vadbe Optimum fitnes centra in Apolon vadb ob koncih tednov v oktobru, novembru in decembru so bile dobro obiskane. Darovana sredstva potrjujejo, da so obiskovalci poleg skrbi za svoje dobro počutje velikodušno poskrbeli tudi za to, da se bodo vsaj nekaj časa bolje počutili tudi otroci, ki jih je življenje privedlo v Krizni center za otroke  –  Hišo zavetja Palčica.

 

V četrtek, 9. januarja 2014 popoldne  je ekipa Optimum fitnes centra in Apolon vadb v svojih prostorih predala 1.100,00 evrov, ki so jih darovali  obiskovalci dobrodelnih vadb, Manueli Ham, vodji Kriznega centra za otroke – Hiše zavetja Palčica.

 

Dobrodelne vadbe ob koncih tedna  v oktobru, novembru in decembru lani so pritegnile več sto obiskovalcev, ki so migali, ker so želeli nekaj dobrega storiti zase, obenem pa so z denarnimi donacijami naredili nekaj dobrega tudi za Palčico, ki so ji pobudniki dobrodelnega miganja namenili zbrana sredstva.  Iztok Tivadar je zadovoljen z obiskom, saj je bilo med nekaj obiskovalci veliko takšnih, ki jim je odslej vadba  sestavni del življenja. 

 

»Zbrana sredstva kažejo tudi, kako vsestransko obiskovalci fitnes centra Optimum in Apolon vadb razumejo reklo Mens sana in corpore sano - zdrav duh v zdravem telesu, saj so z donacijami dokazali, da se zavedajo pomena trdne skupnosti za dobro osebno počutje in zdravje. Skupnost pa je trdna toliko, kolikor zna poskrbeti za svoje najšibkejše člane,” je ob predaji dobrodelno zbranih sredstev dejala Maja Novak, ki skupaj z ekipo že razmišlja o naslednjem dorbodelnem projektu.

 

»Iskrena in srčna hvala Optimum fitnes centru za donacijo. Denarne donacije v kriznih časih so redkost...donacija pridobljene na tak način pa sploh, je ob prevzemu doniranih sredstev dejala Manuela Ham in dodala: »Zahvala velja lastnikoma gospe in gospodu Novak, izjemnima inštruktorjema Iztoku in Luki ter vsem obiskovalcem, ki so sodelovali. Vsak od vas je s svojim prispevkom pričaral nasmeh na usta in iskrico v očeh našim sončkom.«

***

 

KRIZNI CENTER ZA OTROKE  - Hiša zavetja Palčica je namenjen otrokom pri katerih pristojni Center za socialno delo ugotovi, da je zanj in za zaščito njegovih interesov nujno, da se nemudoma umakne iz zanj ogrožujočega oz. neprimernega okolja in je nujna takojšnja a kratkotrajna namestitev.

 

Namenjen je otrokom v predšolskem obdobju od 0 do 6 let, bivanje v Palčici pa je omejeno na tri tedne. Pristojni center za socialno delo v tem času najde primerno rejniško družino, lahko pa se otrok vrne tudi domov, če se razmere doma med tem časom uredijo.

 

Hiša zavetja Palčica sprejema otroke iz cele Slovenije. CSD namesti otroka na pravni podlagi Zakona o socialnem varstvu, Zakona o zakonski zvezi in Zakona o upravnem postopku.

http://www.kco-palcica.si

 

Apolon vadbe s kakovostnimi vadbami skrbi za dobro fizično počutje. Izvajajo vadbe s kettlebelli, medicinkami, ladijskimi vrmi in trx trakovi. Izvajajo Apolon bootcamp vadbo (krožna vadba z različnimi rekviziti) in Apolon Fit vadbo (vsebuje elemente crossfita) za tiste, ki si želijo večjo moč in vzdržljivost.

 

Optimum fitnes center je nov, sodobno opremljen fitnes z najnovejšimi fitnes napravami SportsArt. Prostor za vodeno vadbo je opremljen z najsodobnejšo zvočno in svetlobno opremo, ki omogoča varno in popolno vadbo. Na voljo je jutranja vadba, popoldanska vadba in treningi SPINNING-a, PILATES-a, FLEXI BAR, XCO TRAINING, ZUMBATOMIC, TNZ, BOOTCAMP, STEP, ZRELA LETA...

 

Za več informacij:

 

Maja Novak

E-mail: novakci5@gmail.com

Iztok Tivadar, Gsm: 040 371 761

Luka Trekman, Gsm: 040 599 242

E-mail: lukaiztok@gmail.com

  

Več o dobrodelnih treningih na http://fc-optimum.si/index.php in na Apolonovem FBju.

Oglejte si tudi