Na delavnici boste odgovorili na vprašanja Zakaj je naravno kvašen kruh boljši? in Kakšni so učinki tako pripravljenega kruha na prebavo? Naučili se boste kako pripravimo in pečemo naravno kvašen kruh in ostale vrste kruha (kakavov, sadni …) ter sladice (božični kolač, pomarančni kolač, biskvit brez jajc, belega sladkorja, bele moke …)
Več podrobnosti preberite v članku: http://www.drevored.si/nasvet/delavnica-peka-naravno-kvasenega-kruha-in-peciva/
INFO:
TERMIN: četrtek, 12. decembra 2013, od 17.00 do 20.00
LOKACIJA: Osnovna šola Louisa Adamiča, Tovarniška 14, Grosuplje, dobimo se v avli šole
ORGANIZATOR: DREVORED, Zavod za aktivno mesto, Brezje pri Grosupljem 90, 1290 Grosuplje
PRIJAVA IN CENA: Prijave sprejemamo na info@drevored.si, cena delavnice je 25 €, ob prijavi plačate akontacijo v višini 10 € ali pa celoten znesek na trr: 6000 0000 0252659 (Hranilnica LON) za Zavod Drevored, Brezje pri Grosupljem 90, pripis: kruh in pecivo Če z delavnico ne boste zadovoljni, vam bomo v celoti povrnili plačilo.
POMEMBNO: Število udeležencev delavnice je omejeno.
KONTAKT: info@drevored.si, GSM: 041 323 356 (Andrej)
DELAVNICO bo vodila Elvira Devetak, certificirana izvajalka biodinamične kuhinje.
Na voljo bo tudi knjiga Kuhinja na osnovi žitaric v ritmu s tednom, Emma Graf, prevod Elvira Devetak , z 20% popustomza udeležence. Običajna cena knjige je 19,90 €.
Andrej Brezec
Drevored, Zavod za aktivno mesto



