Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Mestna tržnica Grosuplje ob torkih po novem odprta do 18. ure

Mestna tržnica Grosuplje je letošnje poletje zaživela v svoji novi podobi. Tako nas danes tam v treh prodajnih objektih vsakodnevno pričakujejo ponudniki sadja in zelenjave, suhomesnatih izdelkov ter hitre prehrane, ves čas sta nam s svežim mlekom in krompirjem na voljo tudi mlekomat in krompiromat.

Že takrat pa je veljalo, da tržnica tisto svojo pravo podobo dobi ob sobotah, ko so nam na njenem odprtem delu na voljo tudi stojnice, na katerih nam številni lokalni pridelovalci in ponudniki lokalnih dobrot nudijo sadje, zelenjavo ter druge sveže, zdrave, domače pridelke in izdelke.

Soboti se je z oktobrom pridružil še en tržni dan, torek, česar smo se zelo razveselili. Ta pa sedaj svoj delovni čas prilagaja tako, da nam bo tržnica s svojimi stojnicami glede na naše vsakdanje obveznosti kar najbolj dostopna, njeno obratovanje se precej zamika v popoldanski del dneva, prav tako bo tudi sam čas obratovanja daljši.

Z decembrom tako Mestna tržnica Grosuplje s svojim obratovanjem ob torkih pričenja od 10. do 18. ure, čas obratovanja tržnice ob sobotah pa ostaja od 7. do 13. ure.

Omenimo še, da nas tržnica ob njenem obisku ob vsej njeni stalni bogati ponudbi prav rada preseneti tudi s priložnostnimi pridelki in izdelki. To soboto, 28. 11. 2020, bosta tako na tržnici tudi ga. Tatjana Dobovšek s svojimi lončarskimi izdelki in ga. Mojca Poje s smrekovimi mazili in lesenimi medvedki. Na novo pa bosta z nami ga. Ana Sever z lesenimi unikatnimi izdelki in g. Štifter s hladno stiskanimi olji, čaji in semeni.

Vabljeni na tržnico!

Jana Roštan

 

Oglejte si tudi