Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
12°C
JUTRI
14°C
4°C
Oceni objavo

Tekmovanje za Lambergov pokal - dogodek leta v Zagradcu

V soboto 25. maja bodo imeli v Zagradcu pri Grosupljem dogodek leta. 3. zabavnemu tekmovanju v simboličnem vlečenju gasilske »C« cevi za Lambergov pokal bo sledila gasilska veselica.

 

Na tekmovanje se lahko prijavijo vsa gasilska in ostala društva v občini Grosuplje in izven nje.

Ekipa šteje 7 tekmovalcev-k, v rezervi pa sta lahko največ 2 tekmovalca. Tekmovalci-ke morajo biti stari najmanj 18 let.

 Ekipe se morajo prijaviti najpozneje do četrtka zvečer, 23. maja 2013, zaradi evidence organizatorja in priprave priznanj. Ekipo lahko prijavite prek prijave na spletni strani PGD Zagradec (http://pgd-zagradec.si/index.php/aktualno/107-prijavni-list)

Za dodatne informacije se lahko obrnete na naslov pgd.zagradec@gmail.com ali samo.kadunc@gmail.com ali gsm 041 920 721 (Samo Kadunc– tajnik PGD Zagradec).

O protokolu, sistemu tekmovanja, žrebanju, sojenju in vsem ostalem si lahko podrobnosti preberete na http://pgd-zagradec.si/

 

Letošnja posebnost bodo ženske tekmovalne ekipe. Sporočamo vam, da imamo do tega trenutka poleg moških ekip prijavljene za tekmovanje v simboličnem VLEČENJU GASILSKE "C" CEVI ZA LAMBERGOV POKAL tudi 4 ženske ekipe.

 

Pa še to lahko povemo!

V petek, 17. 5. so po naročilu Občine Grosuplje in Krajevne skupnosti Mlačevo ter na naša prizadevanja stekla dela na delu vaške poti, kjer poteka tekmovanje v "vlečenju vrvi". Narejena je bila odstranitev stare asfaltne prevleke na poti in za prilagoditev na okoliške dostope ter odkopana zemljina za razširitev v odtočno muldo. V soboto pa so naredili še asfaltno prevleko na preostalem delu tekmovališča, da boste tekmovalci med prvimi, ki boste "krstili" večnamenski prostor, ki poleg vaške poti služi tudi gasilcem za vaje.

Že v naprej se vodstvu Občine Grosuplje, Krajevni skupnosti Mlačevo in izvajalcu del zagraški gasilci in gasilke najlepše zahvaljujemo in jih vabimo, da se udeležijo tudi naše prireditve. Veseli bomo vašega obiska.

Jože Miklič

Povezave

pgd-zagradec.si/

Oglejte si tudi