Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Brezplačni 'Izobraževalni dnevi malega gospodarstva' v Grosupljem

Izobraževalni zavod Znanje, skupaj z Občino Grosuplje in Območno obrtno zbornico Grosuplje, organizira Izobraževalne dneve malega gospodarstva, ki bodo pod naslovom "Dobra komunikacija - osnova dobrega posla" potekali v mesecu oktobru 2014 v prostorih Območne obrtne zbornice Grosuplje.

Produktivnosti ne morete ukazati.
Priskrbeti morate orodja, 
ki ljudem dovolijo postati najboljše, kar lahko postanejo.

(Steve Jobs)

 

Posel smo ljudje. In dobra komunikacija je osnova vsakega dobrega posla. Vse premalo se zavedamo, da lahko za to veliko storimo sami. Ustrezna kultura vedenja in spoštovanje pravil obnašanja, spoznavanje značajskih lastnosti sogovornika,... Vse to so orodja za izboljšanje medosebnih odnosov in zmanjšanje konkliktov. 

 

Izobraževalni dnevi malega gospodarstva 2014, ki bodo v Grosupljem potekali v mesecu oktobru 2014, so lepa priložnost, da na tem področju naredite nekaj zase, posredno pa tudi za podjetje, ki mu pripadate.


Iskrena zahvala Občini Grosuplje in Območni obrtni zbornici Grosuplje, ki bosta s sofinanciranjem izobraževanja omogočila BREZPLAČNO udeležbo vsem lastnikom in zaposlenim v malih podjetjih (do 50 oseb), ki so registrirana v občini Grosuplje.

 

Program si lahko ogledate v priloženi zloženki. Skupna vrednost subvencioniranega izobraževanja lahko znaša največ 500 eur/zaposlenega in največ 1.500 eur/poslovni subjekt.  

 

Vse kar morate storiti je zelo enostavno - potrebno se je le odločiti za ustrezno izobraževanje, natisniti PRIJAVNICO in jo čimprej poslati na naslov: IZOBRAŽEVALNI ZAVOD ZNANJE, BREZJE PRI GROSUPLJEM 81, 1290 GROSUPLJE, saj je število mest omejeno.

 

Enkatna priložnost za fizične osebe: 50% POPUST NA ZNESEK KOTIZACIJE IN MOŽNOST PLAČILA NA DVA OBROKA.

Z namenom, da izobraževanja približamo tudi fizičnim osebam, ki niso upravičene do brezplačnega izobraževanja, smo se odločili za posebno ugodnost s 50% popustom na znesek kotizacije in možnost plačila na dva obroka.

Več informacij tukaj.

 

Lepo povabljeni, da z Znanjem srkate znanje...

 

Povezave

Iz-znanje

Oglejte si tudi