Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

7. kolesarska akcija »VZPONI NA GRADIŠČE«

Vabljeni na 7. kolesarsko akcijo »VZPONI NA GRADIŠČE« (Lavričeva koča na Gradišču nad  Šentvidom in Stični), ki jo Kolesarsko društvo Grosuplje organizira skupaj s Planinskim društvom Šentvid pri Stični.


Akcija se prične v soboto, 5. aprila, in bo trajala do  21. septembra 2014. V tem času se lahko povzpnete na Gradišče kar 170 krat. Kolesarka in kolesar, ki se bosta največkrat povzpela na Gradišče in se  največkrat vpisala v knjigo vzponov, bosta na zaključni prireditvi še posebej nagrajena. Enako velja za najmlajše in najbolj izkušene udeležence, družine itd. Za 15. in 30. vzpon prejmejo udeleženci posebno nagrado.

 

Udeleženci akcije se ob plačilu startnine 15 evrov vpišejo v knjigo vzponov in prejmejo evidenčni kartonček. Ob vsakem vzponu na svoj kartonček odtisnejo štampiljko z datumom vzpona, odtrgajo del kupona pod zaporedno številko vzpona in ga oddajo v zabojček pri koči. Dnevno šteje samo en vzpon.

 

V soboto, 5. aprila, bo društvo organiziralo otvoritveno vožnjo s startom ob 10. uri. Zbirališče bo na parkirišču pri društvenem prostoru v Grosupljem. V nedeljo, 28. septembra, bo organiziran kronometer s startom v Ivančni Gorici in ciljem pri Lavričevi koči na Gradišču. Tega dne bo zaključna prireditev s podelitvijo priznanj.

Nagrade:  

  • 10 vzponov - bronasta medalja,
  • 20  vzponov - srebrna medalja,
  • 30  in več vzponov - zlata medalja.

Več informacij lahko dobite na spletni strani Kolesarskega društva Grosuplje.

Dobrodošli v naši družbi!          

                                                                     

Kolesarsko društvo Grosuplje

Oglejte si tudi