Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Izvoljeno novo vodstvo Gasilske zveze Grosuplje

Na Skupščini Gasilske zveze Grosuplje (glej povezavo na http://www.grosuplje.si/redna-letna-skupina-gasilske-zveze-grosuplje.html) v petek, 5. aprila 2013 je bilo izvoljeno novo vodstvo v mandatu 2013 - 2018 , ki ga sestavljajo Upravni in Nadzorni odbor ter predsedniki komisij in predstavnik plenuma GZ Slovenije.

Predsednik je tudi v tem mandatu (p)ostal Andrej  Bahovec (PGD Čušperk), prav tako poveljnik Janez Pezdirc PGD Šmarje-Sap). Namestnik predsednika je Iztok Vrhovec (PGD Grosuplje), namestnik poveljnika pa Martin Jaklič (PGD Grosuplje). Prav tako sta še nadaljni mandat ostala na funkciji tajnika Božo Knez (PGD Grosuplje) in blagajnika Franc Skubic (PGD Polica).

Praporščak zveze bo Andraž Levec (PGD Grosuplje), predstavnik plenuma Gasilske zveze Slovrenijre pa Janez Brodnik st. (PGD Grosuplje).

V upravni odbor so vključeni vsi predsedniki in delegati iz prostovoljnih gasilskih društev v zvezi. (Zato vsa PGD naprošamo, da nam pošljejo podatke o izvoljenih predsednikih in poveljnikih na naslov joze.miklic03@gmail.com, da jih bomo objavili na naši povezavi http://pgd-zagradec.si/index.php/iz-sosedstva.)

Nadzorni odbor GZ Grosuplje sestavljajo Metka Perko (PGD Čušperk), Andreja Jeršin (PGD Ponova vas) in Andreja Kušlan (PGD Grosuplje)

Za predsednike komisij smo bili na Skupščini izvoljeni:

- komisija za izobraževanja - dr. Sebastjan Kastelic (PGD Polica) 

- komisija za tekmovanja - Božo Perko (PGD Čušperk),

- komisja za mladino - Monika Kastelic (PGD Šmarje-Sap),

- komisija za gasilke - Majda Kastelic (PGD Polica),

- komisja za veterane - Anton Kastelic (PGD Šmarje-Sap),

- komisija za odlikovanja - Božo Knez (PGD Grosuplje),

- komisija za zgodovino - Jože Miklič (PGD Zagradec pri Grosupljem).

Vsi predsedniki so zadolženi, da sestavijo komisije po lastni presoji, načeloma pa naj jih bo v komisijah od 3 do 5 članov, razen v komisiji za mladino.

Zapisal Jože Miklič

Oglejte si tudi