Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
11°C
4°C
Oceni objavo

Naši najmlajši iz vrtca Kekec okrasili božično smrečico v prostorih občinske hiše

V četrtek, 1. decembra 2022, so našo občinsko hišo obiskali naši najmlajši iz vrtca Kekec. Nasmejani, razigrani, polni pričakovanja, pred nami je namreč decembrski čas, so s sabo prinesli tudi čudovite bele, rdeče in zlate okraske, ter nam okrasili božično smrečico. In v prostore naše občinske hiše že prvi decembrski dan prinesli praznično decembrsko vzdušje.

»Hvala lepa, da ste tako lepo okrasili našo božično smrečico,« se je našim najmlajšim za čudovito okrasitev smrečice zahvalil tudi župan dr. Peter Verlič. Ti pa so nam pripravili še eno presenečenje in nam zapeli tudi pesmico. »Ringa ringa raja, Miklavž pa k nam prihaja…,« so prepevali. Zaupali so nam, da so že napisali pismo Miklavžu in da komaj čakajo, da jim bo prinesel darila. Zelo pa se veselijo tudi novega drsališča, pa potem še prihoda Božička.

»Se vidimo v ponedeljek,« so nam pomahali, ko bomo v Grosupljem skupaj prižgali praznične lučke in otvorili mestno drsališče ter praznično decembrsko vzdušje pričarali tudi v našem mestu.

Jana Roštan

Oglejte si tudi