Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

PRODRETI IN USPETI NA TUJIH TRGIH

Izobraževalni zavod Znanje, v sodelovanju z občino Grosuplje in Obrtno-podjetniško zbornico Grosuplje, tudi letos organizira 2. IZOBRAŽEVALNE DNEVE MALEGA GOSPODARSTVA pod naslovom PRODRETI IN USPETI NA TUJIH TRGIH. Šest srečanj s strokovnjaki različnih institucij in uspešnimi podjetniki, ki poznajo razmere na posameznih tržiščih (Avstrija, Madžarska, Nemčija, Švica, Balkan, Rusija) in bodo 'iz prve roke' posredovali konkretne napotke za uspešen prodor v mednarodni prostor. Zadnje srečanje pa je nekaj posebnega; sproščeno druženje, namenjeno poslovnih ženskam in njihovi vlogi doma in v tujini.

Izobraževalni zavod Znanje, v sodelovanju z občino Grosuplje in Obrtno-podjetniško zbornico Grosuplje, tudi letos organizira 2. IZOBRAŽEVALNE DNEVE MALEGA GOSPODARSTVA pod naslovom PRODRETI IN USPETI NA TUJIH TRGIH.

 

Resnično smo hvaležni in ponosni, da bomo na šestih, med seboj neodvisnih, srečanjih gostili strokovnjake različnih institucij (GZS, OZS, SPIRIT, SID) in uspešne podjetnike, ki bodo skupaj na enem mestu (kar se zgodi zelo redko!), 'iz prve roke' udeležencem posredovali konkretne napotke za uspešen prodor v mednarodni prostor, še posebej v države Avstrija, Madžarska, Nemčija, Švica, Rusija in države Balkana.

 

Zadnje srečanje pa bo nekaj posebnega; sproščeno druženje, namenjeno poslovnih ženskam in njihovi vlogi doma in v tujini, novosti poslovnega obnašanja in oblačenja, usklajevanje zasebnega in poslovnega življenja,... Med drugimi bo z nami Tanja Skaza, Mlada menedžerka 2014 z bogatimi izkušnjami, ki jih ima kot direktorica uspešnega mednarodnega podjetja Skaza Group iz Velenja.

 

Lepa priložnost za navezovanje novih kontaktov in individualno svetovanje. Program si lahko ogledate tukaj.

 

Srečanja so BREZPLAČNA za vse pravne osebe malega gospodarstva (samostojni podjetniki in pravne osebe do 50 zaposlenih) s sedežem v občini Grosuplje, prav tako za člane OZS Grosuplje. Število mest je omejeno, zato vas vabimo, da pohitite s prijavami. Vsi ostali pa ste vabljeni, da se nam pridružite s simbolično kotizacijo. Več na spletni strani organizatorja, kjer je tudi možnost spletne prijave.

 

Srečanja prinašajo bogastvo znanja in izkušenj – pridite, vzemite ga in vnovčite!

Izkoristite priložnost, ki ni vedno tako blizu…

 

Vabljeni, da z 'Znanjem srkate znanje'!

 

Povezave

www.iz-znanje.si

Oglejte si tudi