Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
7°C
SOB.
24°C
7°C
Oceni objavo

Socialno podjetje MENSANA d.o.o. – so.p.

Spoštovane prebivalke in prebivalci Pomurja!

 

V letu 2018 bodo v okviru socialnega podjetja MENSANA d.o.o. – so.p. pričela delovati tri središča predelave in ponovne uporabe, in sicer za tekstil v Murski Soboti, za pohištvo in ostale lesne predmete v Ključarovcih ter za računalniško in drugo električno in elektronsko opremo v Svetem Juriju ob Ščavnici.

Naše dejavnosti so povezane s ponovno uporabo odloženega in odvrženega tekstila, pohištva, stanovanjske in poslovne opreme, računalniške opreme, skratka vsega, kar je odvečnega in še uporabnega.

 

MENSANA d.o.o. – so.p. je bilo ustanovljeno z namenom trajnega opravljanja dejavnosti socialnega podjetništva, s ciljem zaposlovanja težje zaposljivih oseb ter oseb iz ranljivih skupin z vključevanjem v zasnovo krožnega gospodarstva v pomurski regiji,  v katerem pa lahko sodelujmo vsi prebivalci Pomurja. Kako?

 

Ne veste, kam z odvečnim pohištvom in opremo za dom, posodo, igračami, računalniki, knjigami, oblačili in podobnimi predmeti, ki so še v redu in uporabni?

 

Pokličite nas!

 

02 521 42 33

                       

MENSANA d.o.o. – so.p. vam bo pomagala, da teh skrbi ne bo več!

Za večje kose pohištva vam nudimo možnost prevoza.

 

V naših delavnicah predelave in ponovne uporabe se bodo izdelki pripravili za vnovično uporabo, namenjeno socialnim družinam ali pa bodo naprodaj po ugodni ceni v naši trgovini. V sredini leta 2018 boste lahko v butični trgovini uporabljenih predmetov z nakupi zanimivih in privlačnih, recikliranih in obnovljenih izdelkov postali del pomurske krožne poti.

 

Z vašim klicem na našo telefonsko številko ali elektronskim sporočilom boste pomagali k zmanjšanju izkoriščenja naravnih virov, varčevanju s surovinami, zmanjšanju emisij toplogrednih plinov ter postali del skupnega razvoja družbe.

 

Ker je staro lahko novo in ker je staro moderno,

vas vabimo k sodelovanju!

 

Kontakt:

02 521 42 33

e-mail: info@mensana.si

Oglejte si tudi