Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
12°C
ČET.
21°C
10°C
Oceni objavo

NLB MOBILNA POSLOVALNICA BANK&GO V GORNJIH PETROVCIH


Zaradi zaostrenih zdravstvenih okoliščin in ukrepov za zamejitev širjenja novega koronavirusa, med katerimi so tudi omejitve pri prehajanju regij, bo NLB mobilna poslovalnica Bank&Go predvidoma do 11. aprila oz. do ustreznega izboljšanja epidemiološke slike tako morala ostati na parkirišču.


NLB MOBILNA POSLOVALNICA BANK&GO V GORNJIH PETROVCIH


NLB se vrača v Občino Gornji Petrovci z NLB Mobilno poslovalnico Bank&Go – edino v Sloveniji.

Prvič bo v Gornjih Petrovcih v torek, 06. 04.2021 ob 10.10 uri.  Na obisku bo redno vsake 4 tedne, vedno ob isti uri, in sicer na parkirišču pred nekdanjo NLB Poslovalnico, Gornji Petrovci 40c, kjer bodo vrata za stranke odprta eno uro. Natančen urnik rednih obiskov boste našli na spletni strani www.nlb.si/bankgo, kjer bodo objavljena tudi vsa aktualna obvestila in dodatne informacije. Za morebitna pojasnila pa je vedno, 24/7  na voljo tudi NLB Kontaktni center po telefonu 01 4772000 ali prek video klica in klepeta.


 

Vsem obiskovalcem bo prihranila pota in čas, prinaša pa prednosti obeh svetov: osebni kontakt bančnika in podporo sodobne tehnologije. Srce mobilne poslovalnice je njena ekipa, ki ima res bogate izkušnje in obilo znanja, predvsem pa posluh za potrebe strank. Na obisk toplo vabimo vse, ki bi radi dobili kakovosten finančni nasvet pri zahtevnejših odločitvah, usmeritev pri uporabi digitalnih rešitev, kot sta mobilna in spletna banka, ter tiste, ki bi želeli postoriti kak finančni opravek. Za gotovinsko poslovanje - npr. dvig ali polog gotovine in plačilo položnic - bo na voljo bankomat, za rokovanje s katerim pa stranka potrebuje bančno kartico (osebnega računa) ter številko (PIN).


Ne pozabimo na preventivne zdravstvene ukrepe


Obiskovalce pozivamo, naj nikakor ne pozabijo na preventivne zdravstvene ukrepe:  zaščitno masko, razkuževanje rok, ustrezno varnostno razdaljo, vstopajo pa lahko le posamezno.

 

Iskreno se veselimo – prvega in vseh naslednjih obiskov NLB Mobilne poslovalnice Bank&Go. Njen dom je tam, kjer so naše stranke.  

Ekipa NLB Mobilne poslovalnice Bank&Go

 

Oglejte si tudi