Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
20°C
6°C
Oceni objavo

Natečaj za otroške risbe SKRBIM ZA SVOJE ZDRAVJE

Slovensko farmacevtsko društvo in Lekarniška zbornica Slovenije ob dnevu slovenskih lekarn, ki ga obeležujemo v ponedeljek, 26. septembra, razpisujeta nagradni natečaj za najbolj izvirno otroško risbico na temo Skrbim za svoje zdravje.

Natečaj je namenjen ozaveščanju najmlajših članov družbe o tem, kako zelo je pomembno skrbeti za svoje zdravje in dobro počutje. S tem želimo vsem vrtčevskim otrokom in otrokom prve triade osnovne šole približati zdrav način življenja. Ker je veliko otrok tudi bolnih, bi radi s temo natečaja ozavestili naše najmlajše, da zdravje ni samoumevno, ampak ga je treba vsak dan negovati.

Natečaj traja vključno do torka, 13. septembra, risbe pa lahko otroci ali njihovi starši oddajo osebno v lekarni ali jih pošljejo po pošti na naš naslov: SFD, Dunajska cesta 184a, 1000 Ljubljana.

Veseli bomo vseh formatov in načinov risanja, od barvic do voščenk idr. Med vsemi prejetimi izdelki bomo izbrali najbolj izvirne risbe, ki bodo nagrajene in bodo soustvarjale tudi novoletno voščilnico Slovenskega farmacevtskega društva.

Tokrat želimo nagovoriti starše in otroke, saj je tema letošnje knjižice, ki jo pripravljamo za laično javnost v okviru aktivnosti Sekcije farmacevtov javnih lekarn ob dnevu slovenskih lekarn: ZDRAVILA IN OTROCI.


Za lekarne: Lekarne vljudno vabimo k sodelovanju, deljenju letakov in spodbujanju otrok za ustvarjanje v okviru nagradnega natečaja Skrbim za svoje zdravje. Vljudno vas prosimo, da risbice oz. likovne izdelke, ki jih boste sprejeli v lekarni, posredujete na SFD. Prosimo vas tudi, da preverite, ali je izdelek opremljen s kontaktnimi podatki avtorja/staršev/skrbnikov.

Oglejte si tudi