Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
PON.
20°C
8°C
Oceni objavo

Taborniki vabijo na nepozabne počitnice v Radovni

Spet prihaja poletje in z njim tudi prosti čas za vaše otroke. DRUŠTVO TABORNIKOV POKLJUŠKI ROD jim namesto sedenja pred računalniki in tablicami ponujamo teden dni varnih, zanimivih, poučnih in zabavnih počitnic, kjer se bodo družili z vrstniki in spoznavali naravo. Tabor bo potekal od 28.6.2015 do 3.7.2015 v Radovni in je namenjen otrokom starim od 9-14 let. 


Delo na taboru temelji na združevanju v majhne skupine, kjer se otrok nauči samostojnosti, pomena povezanosti z vrstniki in medsebojne pomoči, pripravljenosti pomagati pomoči potrebnim, pa tudi prevzemanja odgovornosti in nalog. Naše društvo se že 20 let aktivno ukvarja z mladino. Vsako leto organiziramo večdnevne aktivnosti za osnovnošolce. Vodniki so usposobljeni za vodenje skupin, reševanje konfliktnih situacij, prepoznavanje potreb udeležencev.

 

Prijavite se lahko na spletnem obrazcu : https://docs.google.com/forms/d/1lbV3OEeJWeVow5ZQxyXTfTcC6cTDfjH4aIHLFQmbcWc/viewform

 

Cena vključuje nastanitev, hrano in stroške programa.Udeležence do koče pripeljejo starši.V primeru premajhnega števila prijav si pridružujemo pravico do odpovedi.

Več informacij: 

  • http://www.pokljuskirod.si/
  • Aljaž Mulej: aljaz.mulej@gmail.com

Oglejte si tudi