Gorje

DANES
19°C
12°C
JUTRI
20°C
8°C
Oceni objavo

Prgarija v Deželi ljudskih pravljic

V petek, 24.7. 2015, bo ob 17h po Deželi pravljic na Straži zadišalo po prgarskih dobrotah. Sladkali se boste lahko s slaščicami in marmeladami domačih Prgark. Za otroke bo pripravljen tudi zabavni program.

Otroci se bodo do 19h lahko igrali z Divjo babo in škratom Lesnikom, ki bosta v petek v Deželi pravljic. Preizkusili bodo lahko svojo spretnost na hoduljah in tekmovali v teku s krtačami. Za mlade kreativce pa pripravljajo tudi raznovrstne delavnice, ena od njih bo izdelava mobilova (obešanke za zibelko oziroma na teraso).

 

Glavna tema dogodka bodo prgarske dobrote. Otroke bodo v Deželi pravljic z zabavnimi zgodbami poučili o ljudskih likih in pripovedkah. Obiskali bodo lahko Divjo babo, ki bo za to priložnost prilezla iz svojega bivališča na Babjem zobu nad Blejskim jezerom. Divja baba vidi preteklost in napoveduje prihodnost, znana pa je po svojih zvarkih in čudežnih napitkih. V Deželi bo tudi škrat Lesnik, navihano gozdno bitje, ki ima ves čas na zalogi kakšno domiselno igro, rad pa se tudi norčuje.

1/3



 

Pridite se zabavat s čarobnimi bitji, se igrat z dobro družbo in ustvarjat v Deželo pravljic.

 

Pridruži se dogodku na Faceboooku.

Oglejte si tudi