Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
4°C
JUTRI
15°C
4°C
Oceni objavo

Prekinjena oskrba s pitno vodo v občini Gorje

Komunalno podjetje Infrastruktura Bled d.o.o. obvešča uporabnike pitne vode, da bo v četrtek, 20. 10. 2022 od 8.00 ure na območju občine Gorje zaradi vzdrževalnih del Elektra Gorenjske na transformatorski postaji prekinjena dobava električne energije in s tem posledično tudi pitne vode.

Glede na potek del na električnem omrežju pričakujemo, da bo oskrba s pitno vodo vzpostavljena predvidoma do 17. ure, prebivalci višje ležečih območij (Hotunje, Zabrezno) bodo imeli v tem primeru pitno vodo šele v večernih urah.

Oskrba s pitno vodo bo predvidoma normalno potekala v naseljih Spodnje Laze, Zgornje Laze, Grabče, Spodnje Gorje (od bara Petač do podjetja Elmont) in Podhom (od Podhom 35 proti železniški postaji).

Priporočamo vam, da po končanju del, pred prvo uporabo vode, pustite, da voda na vseh izlivkah teče vsaj nekaj minut, da se iz hišnega vodovodnega omrežja odstranijo morebitne nečistoče. Pred izpiranjem naj se z vodovodnih pip in prh odstranijo vse mrežice, po izpiranju in pred ponovno montažo pa naj se najprej očistijo.

Prosimo za razumevanje.

Infrastruktura Bled d.o.o.

Oglejte si tudi