Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Gasilci PGD Podhom so uspešno tekmovali

V soboto, 21. septembra je na parkirišču podjetja LIP Bled d.o.o. potekalo gasilsko tekmovanje, ki sta ga skupaj organizirali Gasilska zveza Bled – Bohinj in Gasilska zveza Občine Radovljica. Gasilci PGD Podhom je na tekmovanju sodelovala s štirimi ekipami.
V soboto, 21. septembra je na parkirišču podjetja LIP Bled d.o.o. potekalo gasilsko  tekmovanje, ki sta ga skupaj organizirali Gasilska zveza Bled – Bohinj in Gasilska zveza Občine Radovljica. Tekmovanje je potekalo cel dan, saj so se zjutraj med seboj pomerili gasilski pionirji, pionirke, mladici in mladinke ter starejši gasilci, popoldne pa operativne članice in člani.

Gasilci PGD Podhom je na tekmovanju sodelovala s štirimi ekipami. Zjutraj sta se tekmovanja udeležili ekipi pionirjev in starejših gasilcev, popoldne pa ekipi operativnih  članic in članov.

Med ekipami pionirjev so mladi gasilci iz Podhoma dosegli 3. mesto, tretji pa so bili v svoji kategoriji tudi starejši gasilci.

Za uspešen nastop ekip na tekmovanju je bilo potrebno kar nekaj vaj. Tako je bilo v zadnjem mesecu okoli gasilskega doma v Podhomu zelo živo. Pripomniti je potrebno, da vse gasilske aktivnosti potekajo v prostem času in prav tega nam v zadnjem času večkrat primanjkuje. Zato vsem gasilkam in gasilcem čestitamo za dosežene uspehe ter se jim hkrati tudi zahvaljujemo za zagnanost in požrtvovalnost.

V šali je bilo slišati, da je zaradi gasilskega tekmovanja vas Podhom ostala prazna. Tako hudo sicer ni bilo, kljub temu pa je bila zastopanost naše vasi na tem tekmovanju kar opazna.

Oglejte si tudi