Logo MojaObčina.si
DANES
3°C
-3°C
JUTRI
4°C
1°C
Oceni objavo

Šola nogometa Gorišnica se pripravlja na novo sezono

Po končani sezoni 2022/23 v Šoli nogometa Gorišnica nismo odšli na počitnice, temveč smo takoj začeli priprave za novo sezono. Čakajo nas namreč novi izzivi, saj želimo odlično minulo sezono še nadgraditi. Eden naših glavnih ciljev je bil okrepitev v trenerskih vrstah in veseli smo, da se nam je pridružil trener z licenco Uefa PRO FRANCI FRIDL.
Fridl je v svoji igralski karieri igral v obeh naših največjih klubih Mariboru in Olimpiji, prav tako je v času igralske kariere igral za Muro, Aluminij, Dravo, Zavrč in v avstrijskem Jagerbergu. V 1. slovenski ligi je tako zabeležil kar 248 tekem.


Kot trener je Fridl v svoji preteklosti deloval v NK Drava, NK Mura, NK Nafta, NK Aluminij, NK Rogaška Slatina in NK Slovenska Bistrica.


Ponosni smo, da se je Franci pridružil naši nogometni družini in prepričani smo, da se bo naša pot navzgor tako samo še stopnjevala.


Fridl je zavzel trenersko mesto v ekipi kadetov, prav tako pa bo prevzel tudi vodenje selekcije U11. S svojim bogatim znanjem in izkušnjami pa bo gotovo v pomoč tudi ostalim našim trenerjem.


Franci Fridl, dobrodošel v naši družini.


Vsi za enega, vsi za Gorišnico!


(vir: Facebook - Šola Nogometa Gorišnica)

Oglejte si tudi