Logo MojaObčina.si

Gorišnica

DANES
24°C
12°C
JUTRI
26°C
13°C
2108

Slovenija osvojila bron, naš sodniški par odsodil odličnih šest tekem

Na svetovnem prvenstvu v rokometu v Franciji je slovenska reprezentanca po trdi in srčni borbi osvojila tretje mesto, slovenski sodniški par David Sok in Bojan Lah je odsodil šest tekem od tega tudi uvodno tekmo svetovnega prvenstva
Na svetovnem prvenstvu v rokometu v Franciji je slovenska reprezentanca po trdi in srčni borbi premegala težkega nasprotnika reprezentanco Hrvaške in osvojila tretje mesto. Kot je povedal organizator igre naše repreznetance in najboljši igralec tekme Marko Bezjak iz Ormoža je celotna slovenija videla, da so fantje na igrišču pustili srce in da so si kolajno resnično zaslužili. Hrvaška je vodila celotno tekmo, v drugem polčasu celo za osem golov, vendar se naši fantje niso predali in tako pokazali, da se z pravim odnosom, borbo in vztrajnostjo do konca lahko pride do uspeha, katerega so si resnično želeli in v njega verjeli.
Na svetovnem prvenstvu je sodeloval tudi sodniški par iz Slovenije David Sok iz Zamušanov in Bojan Lah iz Velike Nedelje. Odsodila sta šest tekem in prejela zelo lepe ocene za svoje sojenje, uresničila se jima je tudi velika želja, da odločilnih tekem ne sodita, ker bi v njih raje nastopala naša reprezentanca. Čeprav bi si glede na svoje odlično sojenje zaslužila soditi tudi finale svetovnega prvenstva, tako kot sta odsodila polfinale zadnjih olimpijskih iger, sta bila vesela in ponosna, da sta lahko navijala za Slovenijo, ko smo dosegli zgodovinsko kolajno in se predstavili kot svetovna rokometna velesila.
Za zgodovinski dosežek velja velika zahvala vsem navijačem tako doma kot v dvorani na sami tekmi, ki so tudi v natežjih trenutkih tekme  vztrajali in vlivali upanje našim reprezentantom. S tem smo pokazali, da za nas ni predaje, da smo kljub temu, da nas ni veliko velik narod in da vsi, ki se bodo kadarkoli borili proti nam lahko pričakujejo borbo do zadnje sekunde, do zadnjega diha in do zadnjega utripa velikega srca.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi